Élet-Stílus

Veszélyes kereszteződésben forgatott a riporter, méterekkel a háta mögött baleset történt

Los Angeles egyik legveszélyesebb útkereszteződésről forgatott riportot csütörtökön a kaliforniai KTLA tévécsatorna. A riporter éppen beszélt, amikor a háta mögött összeütközött két autó, a vétkes sofőr pedig nagy sebességgel elhajtott.

Egy cserbenhagyásos, halálos balesetet követően forgatott riportot Los Angeles déli részén egy kaliforniai tévécsatorna. Gene Kang riporter éppen arról beszélt, mennyire veszélyes az útkereszteződés, amikor a háta mögött egy autó, nagy sebességgel belehajtott egy merőlegesen, szabályosan érkező autó oldalába.

A felvételen látszik, hogy a balesetet okozó autó sofőrje az ütközés után megfordult, és elhajtott a helyszínről. A stáb értesítette a rendőrséget. A hatóságok közölték, megvan a balesetet okozó autó rendszáma, a sofőrt keresik.

A tragikus baleset, melynek kapcsán a KTLA a helyszínen forgatott február 26-án történt. A 46 éves Jemmy Chavarria a feleségével és kétéves fiával sétált, amikor elütötte egy autó. A sofőr segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről, Chavarria belehalt a sérüléseibe. A hatóságok ötvenezer dolláros (tizenhét és félmillió forintos) nyomravezetői díjat tűztek ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik