Szórakozás

A Tinder-csaló szélhámosa elmondta, miből él annyira jól, hogy Ferrarikat vásárol

Saját magát úriembernek tartja, bár ezzel bizonyosan vitatkoznának azok a nők, akiktől állítólag 10 millió dollárt csalt ki.

Napokkal ezelőtt lengette be az amerikai Inside Edition nevű lap, hogy exkluzív interjút készítenek Simon Levievvel, akit A Tinder-csaló című dokumentumfilmből ismerhetnek az emberek. Mint ismeretes, az ő neve valójában Shimon Hayut, aki egy gyémántkirály fiának kiadva magát csalt ki nőkből közel 10 millió dollárt Tinderen keresztül, miközben nevet változtatott.

Kapcsolódó

Az újságban most megjelent egy újabb kivonata az interjúnak, melyből kiderült, Leviev miből él annyira jól, hogy Ferrari-szalonokba jár autót vásárolni.

Tisztességes üzletember vagyok. 2011-ben vettem egy csomó bitcoint, ami akkor semmit nem ért. Mondanom sem kell, most milyen áron mozog.

Jelenleg egy izraeli modellel, Kate Konlinnal jár Leviev, a lány azt mondja, tőle sohasem kért pénzt a férfi, sőt, ő is úgy érzi, teljes hazugság a netflixes dokumentumfilm. Maga Leviev ennél is tovább ment.

Nem vagyok csaló és megtévesztő. Az emberek egyáltalán nem ismernek, nem is tudnak megítélni. Én a világ legnagyobb úriembere vagyok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik