Belföld

Tasnádiék verekedtek a bíróságon?

Két férfi összeverekedett szerdán a Fővárosi Bíróságon, a kiérkező rendőrök mentőt is hívtak - közölte az MTI megkeresésére a bíróság sajtótitkársága. A rendőrség nem indít eljárást az ügyben, mert a könnyű testi sértés magánvádas bűncselekmény.

Szerdán T. Péter és T. Tamás (az MTI úgy tudja, hogy Tasnádi Péter két fia) egy polgári peres eljárás tárgyalására érkezett a Fővárosi Bíróságra (FB), ahol a tárgyalóterem előterében összeszólalkoztak, majd összeverekedtek – olvasható a bíróság által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A bíróság dolgozói értesítették az FB őrszolgálatát, amely aztán a felek kérésére kihívta a rendőrséget. A rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel, és mentőt hívtak, mivel mindkét férfi sérülésekre panaszkodott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy a felek dönthetnek arról, indítanak-e magánvádas eljárást az ügyben.

A Fővárosi Bíróság májusban elsőfokú, nem jogerős ítéletben hat év börtönbüntetésre ítélte Tasnádi Pétert, bűnösnek mondva ki a vállalkozót többek között visszaesőként elkövetett, két rendbeli emberölés előkészületében és felbujtóként elkövetett, két rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik