Foci

Futballüzenet: “Ki lesztek nyírva, b*zik”

A szerdai PAOK-Olympiakosz (1-0) görög labdarúgó kupaelődöntő visszavágóján nem mindennapos dolgok történtek. A mérkőzés magyar érdekeltsége, hogy a vendégek kapuját Megyeri Balázs védte.

Görögtűz, feszültség, dulakodás, hal a kispadon, 3 piros és 13 sárga lap, szurkolók a pályán – a végén menekülés az öltözőbe. A bemelegítés alatt még csak az volt a probléma, hogy a vendég kispadra “valaki” meglepetésként több vödörnyi szardellát öntött – ugyanis az Olympiakoszt így csúfolják Szalonikiben.

Aztán amikor a csapatok a pályára vonultak a hazai drukkerek olyan görögtüzet gyújtottak a lelátón, hogy a füsttől nem lehetett látni. A játékvezető visszarendelte a csapatokat az öltözőbe és egy késéssel kezdődött a találkozó, amelyet többször is meg kellett szakítani.

Megyeri Balázs, a bajnoki címet már rég megnyerő vendégcsapat kapusa a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, a szurkolók rakétákat lőttek a pályára. Az egyik eltalálta spanyol edzőjüket Míchelt, míg a játék alatt egy másik centikkel a feje mellett ment el.

Az 1-0-as hazai győzelemmel végződő mérkőzés 97. percében a magyar játékos is begyűjtött egy sárgát. “A PAOK-ból kiállították Natchót, aki egy csiga tempójában hagyta el a pályát. Sürgettem, majd elkezdtem letolni a pályáról. Ekkor dobott egy hasast, majd újabb tömegjelenet következett. Odarohant Miroslav Stoch, aki azt hitte kemény, ezért nekem ugrott, de lepattant rólam, ő is elhasalt. Ezt követően kaptam sárga lapot” – számolt be a történtekről a kapus.

A szlovák Stoch amúgy nem egy észlény. A meccs előtt az egyik közösségi oldalon így üzent az Olympiakosz játékosainak: “ki lesztek nyírva b*zik!”

Hiába no, arrafelé délvidéken kicsit érzelmesebbek a szurkolók…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik