Foci

Lángoló autóból mentették ki a Manchester sztárját

A Unitedben játszó Anderson elvesztette autója fölött az irányítást, szerencsére megúszta épp bőrrel.

A portugál média vasárnapi beszámolója szerint a 22 éves brazil játékos szombaton, a reggeli órákban vesztette el autója fölött az irányítást és egy falnak csapódott. Az egyik szemtanú elárulta, ugyan a jármű kétszemélyes volt, hárman ültek benne.

„Azt hittem meghalt. A bátyám húzta ki őt az autóból majd eloltottuk a tüzet, nehogy az egész kocsi leégjen” – mondta az egyik portugál lapnak a szemtanú.

A helyi rendőrség szóvivője elárulta, hogy az említett két másik utas egy brazil nő és egy másik férfi volt. Úgy tudni, hogy a trió egy éjszakai bárban múlatta a péntek estét Bragában.

„ A három embert szombat reggel orvosi ellátásban részesítették. Csak kisebb külső sérüléseket szenvedtek, a fiatal hölgyre fért rá leginkább a kezelés, de neki is csak kisebb karcolásai voltak” – ezt már a bragai kórház egyik alkalmazottja mondta a Yahoo! cikke szerint.

A játékos ügynökei elmondták, Anderson hamarosan visszatér Manchesterbe, hogy folytassa a rehabilitációját. A középpályás februárban szenvedett térdsérülést a West Ham United elleni meccsen, azóta nem léphetett pályára és a dél-afrikai világbajnokságról is lemaradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik