Gólya János cégtulajdonos szerint az évi 100 millió forint értékben gyümölcs- és gyógynövény-alapanyagú mézes szörpöket, továbbá természetes alapanyagú ételízesítőket készítő kisvállalkozás a hűtő- és raktárkapacitást, valamint a gyártósort kívánja bővíteni. A cég a termékeit a külföldi piacokra is el szeretné juttatni – tette hozzá.
Terveik megvalósításához újra támogatást szeretnének nyerni a mezőgazdasági termékek értéknövelését segítő pályázaton.
A vállalkozás termékpalettájának bővítésére is készül, még az idén megkezdik a jó minőségű dzsemek készítését, és a gyógynövényes mézkülönlegességekkel ugyancsak piacra kívánnak lépni – mondta a vállalkozás tulajdonosa.
A nyolc helyben lakó dolgozót foglalkoztató cég termékei adalék- és színezőanyagok, tartósítószerek felhasználása nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, korszerű technológiával és kézi csomagolással.