Gazdaság

Ősztől a magyar piacon az Interbank FX

Az Interbank FX két hazai partnerrel szerződve ősszel belép a magyar piacra Meta Trader 4 elnevezésű online devizakereskedelmi platformjával.

Peg Reed, az Interbank FX ügyvezető igazgatója elmondta: az Equilor Befektetési Zrt.-vel és a Buda-Cash Brókerház Zrt.-vel kötöttek szerződést, amelyek várhatóan szeptember végén, illetve október közepén indítják el a platformot. A cég további partnereket is keres a régióban sajátmárkás devizakereskedési megoldásainak használatára.

A Salt Lake Cityből irányított Interbank FX LLC a világpiac egyik vezető tőzsdén kívüli lakossági devizabrókere, amelynek 140 országban több mint 35 ezer ügyfele van, kereskedelmi volumene 2009-ben 342 milliárd dollár volt.

A cég saját fejlesztésű technológiát, eszközöket és oktatást biztosít egyéni kereskedők, befektetési szakértők és intézményi ügyfelek számára az online devizaspotügyletek lebonyolításához. Működési területe folyamatosan bővül, Ázsiában, ahol 15 hónapja van jelen, már több mint 800 ezer kiskereskedelmi partnere van.

A Meta Trader 4 különlegessége, hogy egy teljes körű devizakereskedési megoldás mellett lehetővé teszi a cég szerződött partnerei számára saját márkanevük használatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik