Belföld

Miért érdemes EDF Energiára váltani?

Egyrészt azért, mert az EDF Energia Hungária Kft. Európa első számú energiapiaci vállalata, az EDF 55 éves tapasztalatával a háttérben bátran néz szembe az új piaci környezet kihívásaival, és célja, hogy versenyképes ajánlatokat adjon üzleti ügyfeleinek.

Miért érdemes EDF Energiára váltani? 1

Másrészt azért, mert minőségi szolgáltatásai révén hozzájárul partnerei hosszú távú elégedettségéhez és eredményességéhez, valamint fontosnak tartja fogyasztói energiafelhasználási igényeinek optimalizálását. Emellett egyenlő és megbízható módon szolgáltatja a nélkülözhetetlen villamos energiát, és partnerkapcsolatiban kiemelt szerepet játszik a tisztesség.

Azért, mert ügyfeleit európai színvonalon szolgálja ki, és sikereinek kulcsa a szakmai tapasztalatot és a fiatalos dinamizmust egyesítő csapat.

Illetve mert fokozott figyelmet fordít tevékenysége természeti és emberi környezetre gyakorolt hatására, valamint kiemelt hangsúlyt helyez a fenntarthatóságra.

A szegedi székhelyű EDF Energia Hungária anyavállalata a világ egyik legnagyobb villamosenergia-ipari vállalata, a francia EDF csoport, amely integrált tevékenységet folytat az energiatermelés, -szállítás, -szolgáltatás, -kereskedelem, valamint a trading és az energetikai szolgáltatások területén.

Az EDF 4 kontinens több mint húsz országában, több mint 38,1 millió fogyasztó villamosenergia-ellátását biztosítja. A csoport célja, hogy energiát termeljen és értékesítsen, fokozott figyelmet fordítva a környezetvédelemre, az energiagazdálkodásra és a megújuló energiák fejlesztésére.

Miért érdemes EDF Energiára váltani? 2

Az EDF Energia Hungária Kft. a villamosenergia-értékesítés, a kereskedelmi tevékenység, a mérlegkör felelősi tevékenység és az egyedi szolgáltatások mellett a következő teljes ellátás alapú szerződéseket kínálja üzleti ügyfelei számára: MONO ECO, DUÁL ECO, EDF BASIC illetve EGY DÍJAS FIX.

Termékeinkről további információt a www.edfenergia.hu oldalon olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik