Élet-Stílus

Arcába robbant a buggyantott tojás – a fél testét égésnyomok borítják

Azt kéri, senki ne készítse mikróban ezt az ételt.

Videóban figyelmeztet egy ausztrál férfi: senki ne csinálja úgy a buggyantott tojást, ahogy ő szokta.

Gary McDougall a legutóbb is pontosan ugyanúgy készítette a buggyantott tojást, ahogy „már százmilliószor”: vízforralóban melegített vízzel félig megtöltött egy teáscsészét, ráütött egy tojást, majd 40 másodpercre bedobta a mikrohullámú sütőbe. De ami ezután következett, arra nem számított.

Amikor kivette a csészét a mikróból, és megpróbálta egy teáskanállal kihalászni az ételt, a tojás szétrobbant, és a forró, lobogó víz beterítette a férfi testét.

McDougallt egy barátja vitte be a sürgősségire. A 40 éves perthi férfi testét égésnyomok borítják a homlokától a köldökéig. Azt mondja, az egyetlen pozitívum, hogy legalább most már lát mindkét szemével.

Ezek után fontosnak érezte, hogy (az alább látható) TikTok-videóban is elmesélje, mi történt vele, hátha így sikerül megelőzni néhány hasonló balesetet.

Azt mondja a felvételen, ezt a videót nem azért csinálta, hogy az emberek együttérezzenek vele vagy like-olják a posztot, hanem hogy senki ne készítsen buggyantott tojást mikróban. Figyelem: a felvétel felkavaró lehet, a képeken a férfi megégett arca látható.

@8gazmcd1

don't poach eggs in the microwave

♬ original sound - Gary McDougall

Ajánlott videó

Olvasói sztorik