Szórakozás

Szabó Kitti: Szerintetek nem érdemeltem volna már meg az évek alatt egy nyamvadt jelölést?

Szabó Kitti
Szabó Kitti
Az egykori Barátok közt szereplő elég csalódott, amiért nem kapott még díjat YouTube munkásságáért.

Szabó Kitti a Barátok közt sorozatában mutatkozott be, 2010-től két éven át alakította Barta Zsolt lányát, Lindát. 2018-ban aztán elindította a YouTube csatornáját, amin többek között váratlan terhességéről is folyamatosan beszámolt. A videómegosztón közel 150 ezer feliratkozója van, Instagram profilját pedig 85 ezren követik, ezért úgy érzi, hogy eleget tett le az asztalra ahhoz, hogy elismerjék a munkáját.

Az egyik női magazin azonban – aki most több kategóriában is díjat oszt a social média kiemelkedő szereplőinek – nem gondolt rá, Szabó Kitti pedig Instagram történetében kiöntötte az érzéseit.

Minden évben izgatottan várom, hátha elismerik a munkámat és jelölnek valamilyen awardra. Nem degradálva senkit a jelöltek közül, ezt leszögezném! De szerintetek nem érdemeltem volna már meg az évek alatt akárhol egy nyamvadt jelölést? Egyszerűen hányok a mesterkélt emberektől, a kamu tartalmaktól, de azt látom, ennek van itt a helye

– panaszolta el Szabó Kitti, aki úgy érzi, hogy a #berobbanó, a #szülővagyok és a #szeresdatested kategóriába is beférhetett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik