Élet-Stílus

Nyomtatási hiba miatt nem kapja meg milliós nyereményét a rákbeteg férfi

A 75 éves brit férfi csupán pár napig hihette, hogy egy Tesco-s kaparós sorsjegy milliomossá tette.

Tom Gray évek óta, szünet nélkül játszik kaparós sorsjegyekkel, mint mondja azért, mert mindigis bízott benne, hogy egy szép napon rámosolyog majd a szerencse. És láss csodát! A napokban Tom Graynek szerencséje volt, legalábbis néhány napig úgy tűnt.

Ahogy azt az alábbi képen önök is láthatják, a sorsjeggyel azok nyerhetnek nagyobb összeget, akik a lekaparás után ugyanannyi pontot látnak a bal oldali négyzetben, mint a jobb oldaliban:

Tommal pedig ez történt. Miután lekaparta a sorsjegyet, észrevette, hogy a jobb és baloldalt egyformán négy-négy pontot lát a Jackpot sávjában. Az idős férfi, akinél októberben prosztatarákot diagnosztizáltak ekkor már elhitte, hogy végre sikerült. Hogy egyszer neki is szerencséje volt, és 80 ezer font, átszámítva több mint 28 millió forint üti majd a markát.

A férfi annyira beleélte magát a nyereménybe, hogy már azt is összeírta, mire költi a pénzt. Ezután megkérte 51 éves lányát, hívja fel a kártyán található telefonszámot, hogy begyűjtsék a pénzt. Csakhogy a telefonhívás közel sem a várakozásoknak megfelelően alakult.

Miután a lány bediktálta a sorsjegy számát, a diszpécser közölte vele, hogy nem a főnyereményt, csupán 2 fontot nyertek. Hozzátette valószínűleg egy nyomdai hiba miatt tűnik úgy, hogy a főnyereményt nyerték meg. És valóban: a sorsjegyen látszik, hogy egy vonalban valamiért nem nyomtattak fekete festéket.

A férfi ennek ellenére úgy véli, megérdemelné a nyereményt. „Kinek a hibája, hogy a sorsjegyen nyomdai hiba van. Csak nem az enyém? A játékszabály szerint az nyer, akinek a kártyáján kétszer ugyanaz az ábra látszik. Az enyémmel ez a helyzet.”

Ön szerint megérdemelné a férfi a nyereményt? Írja meg a véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik