Pályán kívül

Boldog sportos karácsony ronda pulcsikban és nyelvtörővel

Őrületes műzenélés a Washington Capitals játékosaitól, magyar nyelvlecke Bogdán Ádámtól.

A celebekre és a sportolókra egyaránt igaz, hogy karácsony tájékán késztetést éreznek a nagy nyilvánosság előtt elkövetett zenélésre. Ilyenkor sokan közülük – muzikális érzéküktől függetlenül – dalban kívánnak kellemes ünnepeket.

Ezúttal a Washington Capitals hokicsapat tagjai ültek össze egy „zenés” produkcióra. Szerencsére nem énekelnek, csak a gitáron (nem általuk…) előadott Jingle Bells dallamára ökörködnek valódi, műanyag és felfújható hangszerekkel – de épp ettől bájos és szerethető az előadás. És persze a szenzációsan ronda pulcsiktól!

A főszerepben Alex Ovecskin (aki remélhetőleg fogat kért karácsonyra); a további ál-muzsikusok: Joel Ward, Brooks Laich, Mike Green, Tom Wilson, John Erskine és Aaron Volpatti.

Mi mégsem (csak) ezzel a videóval kívánunk Boldog Karácsonyt. Még ennél is nagyobb a cukiságfaktora azoknak a képsoroknak, amelyeken azt láthatjuk-hallhatjuk, ahogy Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers hálóőre egy szép magyar kifejezésre tanítja kapustársát, Jay Lynchet. Mi is pontosan ezt kívánjuk a Kedves Olvasóknak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik