Pályán kívül

Dzsudzsákot nem kímélik a szurkolók

Dzsudzsák Balázs, Lipták Zoltán (dzsudzsák balázs, lipták zoltán, )
Dzsudzsák Balázs, Lipták Zoltán (dzsudzsák balázs, lipták zoltán, )

A magyar válogatott és a Dinamo Moszkva középpályása Facebookra töltött fel egy képet magáról, amin épp rollerrel indul haza az edzésről.

Egészen pontosan így szól a képaláírás: “Edzés után rollerrel indultam haza. Sokkal gyorsabb, mint állni a moszkvai dugóban.”

Ezen felbuzdulva, több száz komment érkezett a fotóhoz, utalva Dzsudzsák Balázs júniusi balesetére, amikor az M3-ason a szalagkorlátnak ütközött több tízmillió forintos Lamborghinijével. Korábban pedig egy Porsche-val koccant Budapesten, 2006-ban pedig Debrecen mellett egy előzés után az árokban kötött ki, akkor eltört az egyik karja.

Kapott hideget, meleget
Fotó: Facebook

A hozzászólások nagy része a Lamborghini összetörésére vonatkozik: “Szalagkorlát és további 376 autókölcsönző kedveli ezt.”

“Mivan dzsudzsi rolleral könnyebb meghúzni a jobb szélt mint a lamboval.”

Az internetes közösség abból is viccet csinált, hogy a roller sem való Dzsudzsáknak: “Még ezt is képes vagy rommá törni.”

Persze sokan belekeverik az ügybe a 3-0-val végződő román-magyart. Az egyik kommentelő például azt írta, Bukarestből is ezzel kellett volna hazamennie, míg valaki más szerint “gyorsabban lehet vele fordulni, mint Liptákkal”.

Egy biztos. A pozitív üzenetek – mert ilyet is találunk, igaz, nem sokat – többnyire biztatásul szolgálhatnak az október 11-i holland-magyar vb-selejtezőre, mely a válogatott számára az idei esztendő legfontosabb találkozója lesz, hiszen ha valamilyen csoda folytán sikerülne legyőzni az Oranjét, esélyünk lehet a világbajnoki pótselejtezőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik