Kultúra

Jennifer Lopez többévnyi munkát kapott a Netflixtől

Kevin Winter / Getty Images / AFP
Kevin Winter / Getty Images / AFP

Jennifer Lopez több évre szóló szerződést írt alá a Netflixszel arról, hogy az általa vezetett Nuroyican Productions egy rakás tartalmat gyárt majd a streamingóriásnak. Két Netflixen debütáló film, a The Mother és a The Cipher készítését már korábban bejelentették, de ezen túl még egyéb filmek és sorozatok is foroghatnak majd az együttműködés keretében.

Karrierje minden szakaszában Jennifer Lopez egy fontos tényező volt a szórakoztatóiparban. Biztosak vagyunk benne, hogy a vele és a Nuroyicannal partnerségben készülő tartalmak világszerte hatásos történeteket, örömöt és inspirációt jelentenek majd világszerte a közönségnek

– mondta Scott Scuber, a Netflix egyik fejese, és izgatottságának adott hangot az együttműködés miatt Lopez is, aki épp a The Motherben való szerepére készül. Ebben egy bérgyilkosként dolgozó anyát játszik majd, aki megpróbálja megtanítani lányának a túlélés szabályait. A sorozatot ősszel kezdik forgatni, és a tervek szerint 2022 utolsó negyedévében érkezik a platformra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik