Élet-Stílus

Egyikük 6, a másik 7 éves, és hivatalosan is ők Nagy-Britannia legfiatalabb YouTube-milliomosai

YouTube
YouTube
Gaby és Alex videói már közel nyolcmilliárdos összmegtekintésnél járnak a videómegosztón.

Mára több mint 7,9 milliárdos összemegtekintésnél tart Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb YoTube-csatornája, a Gaby & Alex. A névadók, a hatéves Gaby és a hétéves Alex pedig hivatalosan is az ország legfiatalabb YouTube-milliomosai lettek, amint arról a Daily Mail is beszámolt.

A lap szerint míg csatorna mögött álló gazdasági társaság, a Toys and Little Gaby Ltd 2019-ben 352 842 fontos bevételt könyvelhetett el a videómegosztótól, 2020-ban ugyanez az összeg már meghaladta a másfél milliót.

A csatornán található videók jellemzően a legkisebbeknek szólnak, a testvérek általában egyedül szerepelnek, de néha feltűnik az anyjuk is, a 30 éves Sabine Vilumsone is. A videók túlnyomórészt arról szólnak, ahogy Gaby és Alex játszanak, új játékokat csomagolnak ki, esetleg palacsintát sütnek az édesanyjukkal.

Vilumsone-ék 2016-ban indították el a csatornát, azóta összesen 370 videót töltöttek fel, a közel nyolcmilliárdos összmegtekintés mellett pedig több mint 17 millió feliratkozóval is büszkélkedhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik