Élet-Stílus

Ön megéri a lánya esküvőjét?

Szívbemarkoló kampányvideó az egészségért.

Mielőtt bármi egyebet elárulunk a most következő videóról, azon túlmenően, hogy az életmódváltás fontosságáról próbál meggyőzni, inkább arra kérjük önöket, nézzék meg:

Nos, amit most láttak, az a dr. Béres József által indított egészségmegőrző kampány, a „Táncolj az esküvőmön!” első kisfilmje. Egy kezdeményezésé, ami szakít a hagyományos egészségmegőrző programok gyakorlatával: nem az ismeretek átadására koncentrál, inkább az érzelmekre hat.

Azt, hogy miért van erre szükség, a lelkünk legmélyén mindannyian jól tudjuk. Unalomig ismételt statisztikák bizonyítják, hogy az egészségi állapotunk siralmas, és ami még ennél is rosszabb, sokan az egészségdömping ellenére sem érzik magukban az erőt arra, hogy változtassanak. Ez a kampány most kemény választás elé állítja őket: szeretnének táncolni gyermekük esküvőjén, vagy sem?

A kampányt egyébként egy átfogó és reprezentatív kutatás előzte meg, amelyből kiderült noha elvi síkon fontosnak tartjuk az egészségünket, tenni érte már csak keveset teszünk. Kifogásgyártásban viszont nagyok vagyunk: a leggyakoribb kibúvó a pénz. A többség anyagi okokra hivatkozva nem változtat, míg 40% időhiány miatt nem tesz semmit.

Még több információt kaphat a kampányról, ha ide kattint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik