Pályán kívül

Kitálalt a sztárfocista szeretője

Tegnap újabb fejezettel bővült a Rayn Giggs házasságtörésével kapcsolatos történet.

Rayn Giggs és egykori szeretője, a valóságshow-szereplő Imogen Thomas tegnap a legfelsőbb bíróságon „randevúztak” újra. A Manchester United legendás játékosa még áprilisban keveredett botrányba, amikor a The Sun címlapjáról az egész világ megtudta, viszonya volt a szépséggel. Giggs, akit szentként tisztel a futballvilág, eleinte tagadta a kapcsolatot, később azonban mindent bevallott.

A klasszis labdarúgó lelkileg összetört, házassága csaknem zátonyra futott, és mindez a sportteljesítményében is visszavetette. Talán ezért is döntött úgy, beperli a kínos ügyet kiszellőztető napilapot. A News Group Newspapers, a The Sun kiadójának jogi képviselője azzal érvelt, hogy Giggs a Twitteren is dicsekedett a hódításával, ők ennek ellenére nem nevezték meg a cikkben.

A Manchester United sztárjának ügyvédje azonban úgy véli, hogy az érintett megkérdezése nélkül még ennyit sem szabadott volna leírniuk, továbbá kérte a bíróságot, hogy tiltsa meg Giggs magánéletéről szóló további cikkek megjelenését. Majd felhívta a bíróság figyelmét arra is, hogy az egykori szerető zsarolni próbálta Giggset. Imogen Thomas állítólag korában már kapott pénzt a hallgatásáért, de az nem volt elég neki. A nő tagadja, hogy bármikor pénzt kért vagy fogadott volna el a focistától.

Az ügy tehát egyre bonyolódik, így a tárgyalást elnapolták. Azt nem tudni, Giggs és családja meddig bírja, hogy a bulvársajtó a magánéletük kínos részleteitől hangos, de reméljük, hamar pont kerül az ügy végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik