Pályán kívül

Megvan, ki lehet a pécsi dzsúdós gyilkosa

A 22 éves cselgáncsozó gyilkosát már nagy erőkkel keresi a rendőrség: az elkövető egy büntetett előéletű, 41 éves férfi.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, szombaton egy pécsi vendéglátóhelyen, szóváltás után került sor a tettlegességre, majd egy egyik férfi a helyszínen életét vesztette: valószínűleg leszúrták. Az áldozat egy 22 esztendős biztonsági őr volt, aki egyébként küzdősportokkal foglalkozott, a PVSK Dzsúdó szakosztályának és a Pécsi Küzdősport Egyesület versenyzője volt, míg az utóbbi években MMA versenyeken vált ismertté.

Az üggyel kapcsolatban közleményt adott ki a Baranyai Megyei Rendőrfőkapitányság.

Már tudják, ki a tettes

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is nagy erőkkel keresi Fekete László 41 éves nagykozári lakost, aki a rendelkezésre álló adatok szerint szombat kora délután Pécsett, egy belvárosi szórakozóhelyen tettlegességig fajuló szóváltás során megszúrta 21 éves vitapartnerét, aki a helyszínen életét vesztette, ezt követően a gyanúsított a helyszínről elmenekült.

Fekete László többszörösen büntetett előéletű, a bűncselekmény elkövetésének idején kék farmert és sötét pólót viselt. Kb. 190 cm magas, vékony testalkatú, rövid, őszes hajú, szemüveget hord, bal karján tetoválás van.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a gyanúsított keresését, felkutatására tett intézkedések jelenleg is folyamatban vannak. Kérjük, hogy aki Fekete László hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, értesítse a rendőrséget, tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es telefonszám valamelyikén!

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik