Foci

Így készülnek a németek az amerikaiakra

Nem izgulják túl a felkészülést az utolsó csoportmeccsre az amerikai válogatott ellen.

Nagyon lazán készül a Nationalelf a következő, amcsik elleni mérkőzésre. Eleve két régi ismerős ül a kispadokon, Jogi Löw, és egykori mestere, Jürgen Klinsmann, mindkét csapat szemrevaló, jó focit játszik, és gyakorlatilag már mindkettő továbbjutott.

A németekre jellemző futballőrület már a zöldségesekre is kiterjed. A paradicsom és hagyma alakítja meg az USA zászlaját, a paprikák és a padlizsán pedig a németekét. El sem tudom képzelni, más boltosok milyen apróságokkal készülnek meccsről-meccsre.

 

Időközben egy jó hír, hogy Thomas Müller vigyorog, így elhihetjük neki, hogy jól van. Állítása szerint úgy néz ki, mint egy igazi ökölvívó, habár izom még mindig nincs rajta annyi. És legyünk őszinték, ha Müller bokszoló, a háttérben álló figura csakis Mickey Rourke lehetne, Schweinsteiger amúgy is hasonlít Marvra a Sin Cityből.

 

Podolski úgy gondolta, hogy a legjobb megverni az amcsikat a saját fegyverükkel, az amerikai focinak csúfolt sportág tojáslabdájával. Sajnos valamiért olyat nem kaphattak, mert az egy rögbi. Remélhetőleg azért a futballt is gyakorolták, nehogy megint bealudjanak, mint Ghána ellen.

 

Ha a két csapat döntetlent játszik neadjisten (de igen, adja csak), akkor mindketten továbbmennek, és kiejtik a portugálokat, akik pont úgy járhatnak, mint 2004-ben az olaszok, amikor a dán-svéd mérkőzés 2-2 lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik