Bár a második hullámtól kezdve már nincs annyira a középpontban, a járvány a házi séfek idejét hozta el a világon. Tökéletesebbnél tökéletesebb ételek készültek otthon, a közösségi oldalak szinte megtelítődtek a kreálmányokról készült fotóktól.
Most talán egy, a TikTokra kikerült videó miatt ha nem is az egész mozgalom, de legalább egy ételért újraindul a sütési kedv. Bár a kommentek alapján inkább az merülhet fel, hogy allergiás reakciót vált ki, ha egy amatőr szakács megosztja az ételét.
Ugyanis a közösségi oldalra Emily Canham feltöltött egy videót, a McDonald’s csokigolyós McFlurryjéből készített sütit.
Tadamm! Kész!
@emilycanham this is my new fav thing ever 😍😍😍😍 (disclaimer, ad I’ve worked with mcd in the past) #fyp #foryoupage
♬ Zanzibar - Billy Joel
Canham azt írja, finom, de erről nincs minden hozzászóló meggyőződve.
Szentségtörés
– írta egyikőjük a Mirror szerint, és ez még egy visszafogottabb vélemény.
Mindenesetre már van, aki szintén kipróbálta a receptet, és egészen hasonlóan néz ki a végeredmény.