Szórakozás

Keresztes Ildikó: Nemrég öt kilót felszedtem, Szulák Andi azt mondta, végre úgy nézek ki, mint egy ember

MTVA Fotó: Zih Zsolt
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Azt mondja, B terve nincs, ha továbbra sem lehetne koncertezni.

Keresztes Ildikó az nlc.hu-nak adott interjút azzal kapcsolatban, miként telik számára a karantén. Az énekesnő elmondta, hogy alapvetően hedonista életet élt egy darabig, azaz csak filmeket nézett, könyveket olvasott sokáig. Nincs B terve, ha esetleg továbbra sem lehetne koncertezni, de valami kézműves munkába szívesen belevágna.

Mint mondja, az évek nem foglalkoztatják:

Sokan el sem hiszik a koromat, egyszerűen legyintenek rá. Szerencsére jó genetikát örököltem és tényleg nem fog rajtam az idő egyelőre. Nincs káros szenvedélyem, nem dohányzom, ezt tartani is akarom mindig. Egészségesen táplálkozom, nem vagyok zsírzabáló, a húst sem nagyon szeretem. Egyébként nem foglalkozom a korommal.

Az otthoni mozgással van egy kis gondja:

Sokszor olvasgattam különféle fogyókúrákról, és el is határoztam, hogy elkezdem, de aztán soha nem jött össze. Egyrészt, ha pörgős napjaim voltak, akkor rohantam egyik helyről a másikra, és nem volt időm reggel ételt csomagolni magamnak. Sokszor a színházi büfében ebédeltem, vagy vacsoráztam és abból ettem, ami volt. Nem a diétában, inkább a mozgásban hiszek. Bár amikor fiatalon abbahagytam a tornát, akkor tizenöt évig nem mentem az edzőterem közelébe sem. Mostanában viszont visszatért belém a mozgás iránti vágy. Az utóbbi időben lejártam edzésekre, amivel jó kondiban tudtam tartani magam. Most online próbálkozom, de nem sok sikerrel. Olyan típusú ember vagyok, akinek el kell járnia valahová edzeni. Nemrég öt kiló pluszt szedtem fel, amire Szulák Andi azt mondta, végre úgy nézek ki, mint egy ember. Én viszont nem érzem jól magam a bőrömben. Tudom, hogy hány kilóval vagyok boldog és kész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik