Otthon

Svéd nyelvleckéket ad gyerekeknek az IKEA

Ha különleges elfoglaltságot  keresünk gyermekeink szórakoztatására a korlátozások idejére, az IKEA megoldást kínál erre is. A bútoráruház ráadásul nem egy virtuális gyermekfelügyeleti szolgáltatással rukkolt elő és nem is a következő trendi TikTok-táncot hozza divatba.

A House Beautiful cikke szerint az IKEA nemrég bemutatta svéd nyelvlecke sorozatát, mely gyerekbarát órákból áll, érintik a család, a természet és a földrajz témakörét is. Ha pedig a felnőttek velük tartanak, egy-két IKEA-termék nevének a kiejtését is megtanulhatják.

A munkát és az otthoni tanulást nem könnyű feladat összehangolni, a szülők hihetetlen feladatot végeznek egy rendkívüli helyzetben. Ezeket a szórakoztató, oktató órákat azért hoztuk létre, hogy a gyerekeket legalább egy rövid ideig szórakoztassuk és a szülőknek biztosítsunk egy kis időt a hétköznapokban, legyen szó az órák közötti szünetekről vagy amikor az otthoni iskolai oktatás befejeződött

– írta közleményében az IKEA.

Az órák csak néhány percesek, ezért a vállalat azt ajánlja, hogy az egyes órákat többször játsszák le a szülők,  hogy a gyerekek jobban megértsék a lefedett tartalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik