A Covent Gardenben lévő étterem Baby Gaga néven szervírozza legújabb fagylaltkülönlegességét, mely emberi anyatejből készül. A fagylalthoz az alapanyagot Victoria Hiley ajánlotta fel, aki meg van győződve arról, hogy ha a felnőttek legyőzik előítéleteiket és rájönnek, mennyire ízletes az anyatej, akkor hamarosan több édesanya fog szoptatni.
A különleges fagylalt gombóconként 14 fontba kerül, a vásárlók azonban egyelőre bizonytalanul méregetik, és inkább elkerülik. A fagylalt készítője, Matt O’Connor akciójával tulajdonképpen a szoptatást szeretné népszerűsíteni, szerinte ami a gyermekeknek jó, az a felnőtteknek is meg kell hogy feleljen. Épp ezért nagyon bízik abban, hogy a termék nemsokára nagy siker lesz.
A Baby Gaga nevű fagylalt elkészítéséhez az anyatej mellett fahéjat és citromlevet használnak.
Már anyatejből is készítenek fagylaltot (nlcafe.hu)