Élet-Stílus

Egy méterrel alacsonyabb szerelménél a táncosnő

tancosno(960x640).jpg (táncosnő, )
tancosno(960x640).jpg (táncosnő, )

Egyikük alig több, mint egy méter magas és 26 éves, másikuk majdnem két méteres és 35. Ők mégsem azzal törődnek, mit mondanak mások...

Kat Hoffmann Ohio államban nőtt fel és egy betegségnek köszönhetően, aminek következtében a kezei, a lábai és a törzse nem fejlődött megfelelő mértékben, mindig is sokkal alacsonyabb volt gyerektársainál. Bár voltak barátai, a középiskolában mégis nagyon sokat szenvedett attól, hogy csúfolták és gúnyolták olyasmiért, amiről nem ő tehetett.

Aztán mégis ő nevetett utoljára, mert azok, akik akkor semmibe vették és gonoszkodtak vele, most minden elkövetnek, hogy megszerezzék a barátságát, hogy felvegye őket az ismerősei közé Facebookon. Hogy mégis mi történt? Nos, csodálatra méltó, hogy a sok bántás ellenére mégis egészséges önképe alakult ki és képes volt szeretni, elfogadni magát úgy, ahogy van.


Kép forrása: Daily Mail

18 éves korában egy sztriptíztáncos barátnője elvitte egy klubba, megmutatni neki ezt a világot. Katnek annyira megtetszett, hogy az este végére már ő is ott pörgött egy rúdon, majdnem meztelenül. Később, pont a furcsaságából reklámot kreálva, felvette a Kat a Törpe művésznevet és ezzel a munkával akár 1000 dollárt is megkeres egy héten.

“Mosolygyárosnak hívom magam, mert nem az a legfontosabb ebben az egészben, hogy levetkőzzek előttük, hanem hogy mosolyt csaljak az emberek arcára. Ez az én küldetésem” – nyilatkozta vidáman a munkájával kapcsolatban. “Mindenki szexi, a maga módján és a legtöbb hátrányos helyzetű, vagy fizikailag korlátozott ember ezt képtelen elhinni magáról. Pedig ők is lehetnek csábítóak.” –teszi még hozzá büszkén.

Kíváncsi, kit választott a vidám lány élete párjául? Olvassa el a folytatást a Caféblogon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik