Élet-Stílus

“Behúzott, mikor közöltem vele, hogy nincs péniszem”

A 40 éves férfi pénisz nélkül született, ennek ellenére már több mint 100 nőt vitt ágyba.

Amikor 2013-ban Andrew Wardle először mert nyíltan beszélni születési rendellenességéről, épp egy úttörő orvosi beavatkozásra várt. A műtét lehetővé tette volna, hogy az orvosok a karjából vett szövetek segítségével rekonstruálják hiányzó nemi szervét. A műtétre eddig még nem került sor, a TLC műsorában Andrew ennek ellenére azt nyilatkozta, a szerelmi élete hibátlan.

A 40 éves férfi a műsorban elárulta, eddig több mint 100 nőt vitt ágyba, és csak néhány alkalmommal szembesült durva elutasítással. “Volt, aki behúzott, mikor az előjáték után beszéltem neki a hiányosságomról, de a legtöbben meglepően együttérzőnek és kedvesnek mutatkoztak” – mondta.

 

Andrew egy viszonylag ritka betegségben, a világon 5-6 millió férfit érintő penile agenesisben szenved. Azt mondja, évekig rejtőzködött, sokáig nem is mert ismerkedni a betegsége miatt. “Féltem a visszautasítástól, és a csalódástól, amit a betegségem okoz, hiszen ez nem olyasvalami, amit egy randi alatt elárul az ember” – nyilatkozta.

A férfi néhány évvel ezelőtt végleg megelégelte a bújkálást, úgy döntött, ország-világ előtt vállalja hiányosságát. Nem sokkal később igent mondott egy televíziós dokumentumsorozatra is, ami 12 hónapon át követte nyomon mindennapjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik