Élet-Stílus

Négyes ikrekeket vár a 65 éves tanárnő

kismama(960x640).jpg (kismama, )
kismama(960x640).jpg (kismama, )

A tizenhárom gyermekes német nő lesz az első, aki ennyi idősen egyszerre négy gyermeknek is életet ad.

Amikor a 65 éves Annegret Raunigk néhány héttel ezelőtt megtudta, hogy nem egy, hanem egyszerre négy gyermeket hord a szíve alatt, szabályosan rosszul lett. “Nem szépítem, sokkot kaptam” – mondta az asszony a vasárnapi Bild riporterének, majd hozzátette, bár a nőgyógyásza felvetette az abortusz lehetőségét, nem akart élni vele.


Kép forrása: Inquisitr 

“Az orvosom azt mondta, növelem a babák túlélési esélyeit, ha nem szülöm meg minden a négyet.” – mondta a nő, aki hallani sem akar az abortuszról, és inkább vállalja a négyes ikerterhesség összes kockázatát. Annegret, aki legutoljára 2005-ben szült, a Bildnek elmondta, azért vetette magát alá termékenységi kezelésnek, mert legkisebb gyermeke mindennél jobban szeretett volna egy kistestvért.

Mint kiderült, az orosz-angol szakos tanárnő sperma- és petedonor segítségével esett teherbe, és jelenleg a terhesség 21. hetében jár. Mint mondja, tisztában van vele, hogy sokan nem értik, miért vállal ilyen idősen újabb négy gyermeket, de nem érdekli a véleményük. “Hogy mi történik a testemmel, az teljes egészében kizárólag az én döntésem, ebbe másnak nincs beleszólása” – mondta a nő, akinek tizenhárom saját gyermeke mellett már hét unokája is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik