Sport koronavírus

Koronavírusos lett a Vardar csapatkapitánya, veszélyben a SEHA-szereplés

Nehéz helyzetbe került a Vardar férfi kézilabdacsapata, miután kiderült, hogy a kapitány Stojance Stoilov elkapta a koronavírust.

A 24rakomet.mk értesülése szerint öt nappal a szezon hivatalos kezdete és a Nexe elleni SEHA Liga-negyeddöntő visszavágója előtt a 33 éves beállós – aki a múlt héten lett apa – belázasodott. Azonnal karanténba helyezték, ahol addig marad, amíg két negatív tesztje nem lesz.

Teherautóval ütközött a férfi kézi NB I korábbi gólkirálya
„Ha nem lennék sportoló, meghaltam volna” – mondta a Tatabányáról a nyáron Berlinbe szerződött Milos Vujovic.

Amennyiben a többi játékos és az edzői stáb negatív lesz, az előkészületek a terv szerint folytatódnak. A klub már tájékoztatta azokat a klubokat, amelyekkel a múlt héten barátságos mérkőzéseket játszott.

A Vardar szombat este a horvát Nexe ellen vívná a SEHA Liga negyeddöntőjének visszavágóját, kérdés, hogy a meccset megrendezhetik-e.

A négyes döntőt szeptember első hétvégéjén rendezik a horvátországi Zadarban, ahol a fehérorosz Meskov Breszt és a horvát PPD Zagreb szereplése már biztos.

Végre tétmeccse lett volna a Veszprémnek, de nem tudják megrendezni
Már a Vojvodina elleni márciusi mérkőzést is el kellett halasztani, amit most sem sikerül pótolni.

A negyedik résztvevő minden bizonnyal a Telekom Veszprém lesz, amely a március 8-án 31-26-ra győzött Újvidéken, de a most keddre kitűzött visszavágóra a Vojvodina a szerbiai járványhelyzet és az utazási korlátozások miatt nem utazott el.

Kiemelt fotó: Uwe Anspach/dpa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik