Sport

Ismét égett a Lakers

Kobe Bryant (kobe bryant, )
Kobe Bryant (kobe bryant, )

Nem hozott sok szerencsét az esélytelenebb csapatoknak az NBA vasárnapi játéknapja. A Los Angeles Lakers a New Orleans Pelicans ellen kapott ki, míg a Detroit Pistons zsinórban tizenkettedik alkalommal is vesztesen hagyta el a parkettet.

A lakerses Kobe Bryant a New Orleans elleni mérkőzés előtt mindössze 77 pontra állt attól, hogy ő legyen a valaha volt legponterősebb játékos az NBA-ben. (Az első helyen Michael Jordan áll.) Csapatának azonban nem sok esélye volt a találkozón, viszonylag simán 87-104-re vesztettek. Kobe Bryanték zsinórban harmadszor kapituláltak 16 vagy annál nagyobb különbséggel. A Lakers sztárja 14 pontig jutott, vagyis még 63 pontot kell szereznie, hogy beérje a Chicago egykori csillagát.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az Oklahoma City Thunder megkezdte a felzárkózást, miután Kevin Durant és Russel Westbrook is visszatért a csapatba. A mostani áldozat a Detroit Pistons volt. Az autógyáriak nem adták könnyen magukat, Josh Smith a győzelmet is megszerezhette volna a hazaiaknak, ám a triplavonalon túlról most is szokásos formáját hozta, így elmaradt a siker. A dobásról egyébként rengeteg ilyen és ehhez hasonló kép lepte el az internetet.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Boston Celtics – Washington Wizards 101-93
Atlanta Hawks – Denver Nuggets 96-84
Detroit Pistons – Oklahoma City Thunder 94-96
Memphis Grizzlies – Miami Heat 103-87
Dallas Mavericks – Milwaukee Bucks 125-102
New York Knicks – Portland Trail Blazers 99-103
Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans 87-104 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik