Élet-Stílus

Nem engedték el a mentőt a McDonalds-nál sorban álló autósok

A botrányos eset az Egyesült Királyságban történt.

Megbotránkoztató videó került nyilvánosságra az elmúlt napoban az angliai Wolverhamptonból, főszerepben egy dugóban rekedt mentőautóról. A The Sun a körülményekről is beszámolt, e szerint a mentőnek azért kellett hosszú ideig a kígyózó kocsisor mögött rostokolnia, mert a sorban álló autók nem akarták elengedni. Ők ugyanis épp egy McDonald’s-nál álltak sorban.

Az eseményeket egy járókelő vette videóra, aki elég kemény szavakkal illette közben a sorban álló sofőröket, undorító önző embereknek nevezte őket, ami talán a legenyhébb jelző volt.

A városban a korlátozó intézkedések feloldása óta egyre több forgalmi dugó alakul ki. Ez is egy ilyen helyzet volt, az viszont nem gyakori, hogy végül egy megkülönböztető mellényes forgalomirányítónak kell rábírnia a sofőröket, hogy álljanak félre az útból, hogy a mentő tovább tudjon menni. Később a mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy a mentő a dugó miatt később ért ki a helyszínre, ahova risztották őket, de ez szerencsére nem befolyásolta a beteg ellátását.

Ahogy várható volt, az eset kiverte a biztosítékot nem csak Wolverhamptonban, hanem az egész közösségi médiában, a legtöbben nehezen tértek napirendre a sofőrök viselkedését látva.

Mélységesen szégyeljék magukat ezek az emberek! Ez egy McDonald’s, akkor mehetsz oda, amikor csak akarsz!

– írta például egy kommentelő.

Az esetről készült videót itt lehet megtekinteni.

 

Kiemelt kép: illusztráció (Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik