Élet-Stílus

Senkinek sem kellett a két orral született kiskutya

Öt hónap alatt négy gazdinál volt, de egyik se akarta megtartani a "szépséghibája" miatt.

Igazi könnyfakasztó sikertörténet következik. Történet egy alig öt hónapos kiskutyáról, Snufflesről, akinek az egyetlen vágya az volt, hogy szerető otthonra találjon. Csakhogy az ő esetében ez nem volt ment annyira zökkenőmentesen, mint ahogy az egy cuki kiskutya esetében általában menni szokott. A kis belga juhász ugyanis ritka fejlődési rendellenességgel született, aminek következtében az orra végén nem egy, hanem két fekete nózi fejlődött.


Remélhetőleg megtalálta az igazit
Képek forrása: Ross Parry (rossparry.co.uk)

Pedig a kölyök ideiglenes befogadója, a glasgowi Dog Trust menhely hónapok óta azon próbálkozik, hogy állandó és persze szerető családot találjon kis különcének. Ezidő alatt Snufflest négy különböző családnak is odaadták, ám végül mindenhonnan visszaküldték. És, ami szomorú, minden alkalommal az orra miatt, amivel a tulajdonosok képtelenek voltak megbarátkozni.

“Pedig Snuffles nem rossz kutya, sőt! Hihetetlenül türelmes, intelligens, egy szeretnivaló szőrpamacs. Nem is értjük, miért nem kell senkinek” – nyilatkozta a menhely vezetője, Pamela Jackson azután, hogy úgy döntött, Snuffles problémáját az internet segítségével oldja meg. Szívbemarkoló cikket írt a kicsiről, aki alig várja, hogy őt is szeressék, és kérte az állatbarátokat, hogy jelentkezzenek, ha úgy érzik, örökbefogadnák Snufflest.

És csoda történt. Alig pár órával a cikk megjelenése után már érkeztek is telefonok, az üzenetek és az e-mailek. “Már nyitás előtt 40 üzenetet kaptam, és további 20 e-mail várt rám, amikor beértem dolgozni” – mondja boldogan, majd hozzáteszi, az egész világról jelentkeztek örökbefogadók. A menhely vezetője végül egy kelet-lothiani család mellett döntött, akiknek a házukhoz hatalmas birtok tartozik.

“Azonnal jöttek, hogy személyesen is találkozzanak Snuffles-zal. Elvitték sétálni, és úgy tűnik tökéletes az összhang. Számunkra ez nagyon fontos, mert azok után, amin eddig keresztülment, azt szeretnénk, ha Snuffles végre boldogan élhetne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik