Élet-Stílus

Tyra Banks 10 kilóval nehezebb, mint tavaly, de egyáltalán nem bánja

Azt is elárulta, mit eszik általában egy nap.

Tyra Banks A Harper’s Bazaar kérésére beszámolt az étellel való kapcsolatáról, és arról, hogy mit eszik általában egy nap. A modell nagyon lazán kezdte el sorolni, hogy mi kerül a tányérjára nap, mint nap. Reggelente mostanában pirított bagelt eszik, amt jó vastagon megken sajtkrémmel, de a chipseket sem veti meg.

Nagyon érdekes a kapcsolatom az étellel. Bevallom, az egyik legfontosabb dolog az életemben. A magánéletemben is az egyik kedvenc hobbim: felfedezni új éttermeket, teljesíteni egy kihívást, hogy mondjuk nem mehetek ugyanabba az étterembe fél évig, ételfesztiválokat találni.

– mondja, majd hozzáteszi, hogy egyáltalán nem zavarja a felesleg:

Most nem vennéd észre, de 10 kilóval vagyok nehezebb a tavalyi címlapfotóm óta, ami annak a híres magazinnak készült. Amikor sokat dolgozol, nincs időd, és a legegyszerűbb megoldás a gyorskaja. De majd egyszer lemegy a felesleg, de nem ma!

22 év után újra Tyra Banks lett a Sports Illustrated címlaplánya
45 évesen került fel újra, egyébként az elsővel történelmet írt.

A videóból az is kiderül, hogy Banks legújabb szokása, hogy családjával két hasonló típusú étteremből rendelnek vacsorára, majd azzal szórakoznak, hogy összehasonlítják az ételeket.

Kiemelt kép: YouTube/Harper’sBazaar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik