Nagyvilág koronavírus

“Megdöglötök, koronavírusom van!” – fenyegette a rendőröket egy pozsonyi férfi

Őrizetbe vett a szlovák rendőrség egy pozsonyi férfit, mert néhány nappal ezelőtt szétvert egy pozsonyi lakást, majd késsel fenyegette az ott élő nőt és a kiérkező rendőröket.

Michal Szeiff pozsonyi rendőrszóvivő tájékoztatása szerint a 31 éves férfi konyhakéssel a kezében indult a rendőrök felé, miközben trágár szavakkal folyamatosan szidalmazta őket.

A férfi a rendőrök felszólítására sem tette le a kést, és tovább kiabált: “Koronavírusom van, megdöglötök” – kiabálta a rendőröknek, akiknek végül kényszerítő eszközöket kellett alkalmazniuk vele szemben.

A Paraméter TASR-re hivatkozó beszámolója szerint a férfit hivatalos személy elleni erőszakkal és veszélyes fenyegetéssel gyanúsítják, amiért akár nyolc év börtönt is kaphat. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.

A 31 éves férfit koronavírus-tesztnek is alávetették, amely negatív eredménnyel zárult. Nem ő volt az első, aki a vírussal fenyegette a szlovák rendőröket, a múlt héten egy agresszív elkövető még le is köpködte a járőröket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik