Foci

Lampard a Manchester City-nél köthet ki

A Chelseanél 13 évet lehúzó Frank Lampard az MLS-ben szereplő New York Cityhez szerződött, ám a legfrissebb hírek szerint ideiglenesen ugyan, de a Manchester City játékosa lehet.

Brit lapértesülések szerint a 36 éves középpályás a 2015 márciusában rajtoló MLS-szezonkezdetig kerülne kölcsölbe a Manchester City-hez, így tehát körülbelül fél évet játszhatna korábbi csapata a Chelsea egyik legnagyobb riválisánál. Mégpedig azért, mivel a Manchester City és az MLS-újonc New York City FC tulajdonosi köre megegyezik.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A középpályás szerint szüksége van a jó erönlétre, mire elkezdődik a bajnokság, így tehát játszania kellene, és a hírek szerint addig szívesen maradna Angliában.

„Fitnek kell maradnom. Magas szinten kell edzenem, legyen az egyedül, vagy valamelyik klubnál, meglátjuk. Természetesen energikus maradok, figyelek majd arra, hogy ne romoljon sokat az erőnlétem.”

Amennyiben Lampard a manchesteri kékekhez igazol, úgy szeptember 21-én már ellenfélként térhetne vissza a Stamford Bridge-re. Kérdés, a csapat szurkolói miként fogadnék a korábbi legendát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik