Szórakozás

Vágó István: Balázs jobban képviseli a mai korszellemet, mint én

Szerinte jelenleg nincs igény műveltségi vetélkedőre.

Vágó István 2010 óta nem vezetett egyáltalán műsort, azóta leginkább a politikában aktív. A Meglepetés magazin legújabb számában erről is beszélt.

Megfizettem az árát az őszinteségemnek, de elégedett vagyok, nem panaszkodom. Volt jó 35 évem, ezt kevesen mondhatják el magukról.

Fiatalabb kollégájáról, Sebestyén Balázsról is beszélt, akire az elsők között figyelt fel. Elismerte képességeit, megjegyezve, hogy teljesen mást képviselnek ketten, amihez Sebestyén jobban illik.

Első perctől tudtam és hangoztattam, hogy tehetséges fiatalember. Sok mindent tudok, amit ő nem, ő pedig sok mindent tud, amit én nem. Balázs jobban képviseli a mai korszellemet, mint én. Jelenleg kevésbé van igény műveltségi vetélkedőkre, ma más dolgokat tisztelnek, de a tudás becsülete előbb-utóbb visszatér, ha nem is velem. Ez az igény hullámzik, ciklikusan ismétlődik. Nekem mázlim volt, hogy pont akkor kezdtem a televíziózást, amikor a műveltségalapú vetélkedő volt a divat.

A teljes cikket az egykori kvízmesterrel a Meglepetés magazin legújabb számában olvashatjuk, ami ma került a boltok polcaira.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik