Foci

Sousa újra Fehérváron

Paulo Sousa (paulo sousa, )
Paulo Sousa (paulo sousa, )

A Videoton korábbi sikeredzője a helyszínen tekinti meg az MTK elleni bajnokit.

Kapcsolódó cikkek

Paulo Sousa már csütörtökön hazánkba érkezett, s már túl is van egy megtekintett mérkőzésen, az U17-es Újpest – Puskás Akadémia–Videoton (2-2) összecsapásra látogatott ki – írja a vidi.hu. A piros-kékek honlapja azt is elárulja, hogy pénteken, a nagyok MTK elleni bajnokijára is kilátogat a csapat volt trénere.


Fotó: vidi.hu

Paulo Sousa érkezését még 2011 májusában jelentették be a Sóstói Stadionban, a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn mutatkozott be az együttes kispadján – 4-3-as összesítéssel esett ki a Vidi, az idegenbeli 2-0-s vereséget egy hazai 3-2-es győzelem követte. Ittléte alatt bajnoki ezüstig, Ligakupa- és két Szuperkupa-győzelemig segítette az együttest, valamint a 42. születésnapján, a Trabzonspor büntetőkkel való legyőzésével az Európa Liga főtáblájára vezette a koronázóvárosiakat.

Ott több nagy bravúrt is elért az együttes – legyőzte hazai pályán a Sporting Lisszabont és azt a Baselt, amelyet csütörtökön ejtett ki a Chelsea-t a sorozat elődöntőjében –, majd a télen teljesen váratlanul bejelentette a távozását. Úgy volt, hogy az amerikai New York Red Bulls menedzsere lesz, ám az a lehetőség végül nem jött össze neki.

Sousa távozása óta José Gomes irányítja a Vidit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik