Belföld

Új Electro World áruház nyílik

Hatodik magyarországi áruházát nyitja meg az Electro World csütörtökön Dunakeszin. Az előzetes felmérés szerint várhatóan a legkeresettebb cikk a plazma TV, a laptop, a vasaló és a mobiltelefon lesz, hívta fel a figyelmet a cégvezető.

Sebestyén Péter, az Electro World Magyarország Kft. cégvezetője elmondta, hogy az áruház beruházói a helyszín kiválasztásánál hozzávetően 100 000 környékbeli lakos potenciális érdeklődésével számoltak. Az új áruházban 60 munkahely létesült. Egy áruház éves forgalma eléri az 5-6 milliárd forintot, a cég egyéb adatot nem közölt.

A 3000 négyzetméternyi területen megépült elektronikai nagyáruház márkás számítógépeket, háztartási berendezéseket, autórádiókat, hi-fi tornyokat kínál – mondta az Electro World Magyarország Kft. cégvezetője. Új szolgáltatásokat is indít, közöttük szerepel a digitális fényképkidolgozás, a DVD kölcsönzés, PC klinika.

Az Electro World Magyarország Kft. az Elkjop-csoport leányvállalata, amely a magyar áruházakkal együtt mintegy 160 egységet üzemeltet Skandináviában és Közép-Kelet-Európában. Az Elkjop 1999-ben csatlakozott a Dixon Grouphoz, Európa legnagyobb, elektronikai termékeket forgalmazó áruházláncához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik