Belföld

Szemeteszsákba tették és elásták a telek végében az idős asszonyt

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta annak a 34 éves nő és egy 21 éves férfinak a letartóztatását, akik agyonvertek egy idős asszonyt Vámosmikolán.

A 34 éves büntetett előéletű nő és a 21 éves férfi élettársként élt együtt Vámosmikolán egy romos házban. A 77 éves egyedül élő nyugdíjas asszony többször is segítette őket kisebb dolgokkal.

Hétfőn a fiatal nő ellopta a nyugdíjas nő pénztárcáját illetve a hűtőjében tárolt élelmiszerét, az idős asszony megfenyegette őt, hogy ha nem adja azokat vissza neki, akkor feljelenti.

A feljelentéstől tartva a nő élettársa áthívta az idős asszonyt házukba azzal, hogy megtalálták az ellopott pénztárcáját. Amikor a nő átment hozzájuk együttesen bántalmazni kezdték, bezúzták az arcát és a koponyacsontját, illetve késsel is több alkalommal megsebezték őt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. Ekkor a holttestet egy szemeteszsákba csomagolták és elásták az ingatlanuk hátsó részén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja a nőt és a férfit.

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatásukat.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik