Sport

Karácsonykor is az önsanyargatást választja a magyar ketrecharcos

Borics Ádám ott van a Bellator MMA nyolc legjobb pehelysúlyú ketrecharcosa között, de értelemszerűen még feljebb szeretne jutni. Ehhez az amerikai Darrion Caldwellen át vezet az út, akivel majd január 25-én, a kaliforniai Inglewoodban csap össze. Hogy Borics topformában legyen a mérkőzésen, áldozatokat kell hozni, ilyen például az is, hogy a családjától távol karácsonyozik. Erről maga a magyar sportoló számolt be a Facebookon.

Idén az ünnepeket igazából az edzőteremben fogom tölteni. Az ünnepi vacsora csak a szokásos egészséges vacsora lesz. Sajnos nem lehetek együtt a szeretteimmel, barátaimmal, de ezt én választottam

– írta Borics.

Azzal folytatta, mindig is mondta, hogy ez az út sok lemondással és áldozattal jár, de szerencsésnek érzi, hogy azt csinálhatja, amit szeret. Ez már a második karácsonya lesz távol az otthonától – Amerikában készül –, ugyanakkor nem lesz egyedül, a párja vele van.

Biztos vagyok benne, hogy ezek a megpróbáltatások is csak erősebbé tesznek. Ahogy mindig is mondani szoktam a kemény munka kifizetődik! Amúgy meg az izom nem tudja milyen nap van.

Kiemelt kép: Facebook/Borics Ádám

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik