Élet-Stílus

12 év után talált rá elveszett lányára az apa

A kislány mindössze ötéves volt, amikor édesanyja az egyik láthatás után megszökött vele.

Az eredetileg texasi Dara Llorens és lánya, Sabrina Allen az elmúlt tizenkét évben szinte folyamatosan úton volt: sehol nem maradtak sokáig, és ha meg is pihentek valahol, a kislány szinte sosem mehetett az utcára. Az anya, aki képtelen volt belenyugodni, hogy a bíróság 2002-es válása után az apának, Greg Allennek ítélte közös kislányukat, az egyik láthatás után döntött úgy, hogy megszökteti.


Kép forrása: mirror.co.uk 

Azóta a rendőrség szinte folyamatosan az asszony és gyermeke nyomában volt: több száz nyomot követtek, míg végül 12 év elteltével, nem messze a mexikói fővárostól bukkantak rájuk. Az anyát azonnal őrizetbe vették, míg lányát, a most már 17 éves Sabrinát orvosi ellenőrzésnek vetették alá. „Úgy hallottam elég rossz bőrben van, de ez érthető is. Az elmúlt években nem volt semmilyen állandóság az életében, az anyja pedig azzal tömte a fejét, hogy én egy nőverő, gyerekmolesztáló vagyok. Ezzel indokolta, miért kell folyton menekülniük” – nyilatkozta az apa, aki elárulta, alig várja, hogy végre megölelje gyermekét.

„Jelenleg az orvosi vizsgálatok folynak, de amúgy sem sietünk. Sabrina annyi időt kap, hogy rendbe jöjjön, amennyi csak szükséges. Ha megggyógyult szép lassan bemutatjuk a családjának, akiktől elszakították” – tette hozzá a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik