Foci

Sárga rengeteg, gól egy se Pakson

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Paks gólnélküli döntetlent játszott a Haladással, így mindkét alakulat maradt a középmezőnyben.

A hétközi esőzés miatt meglehetősen rossz állapotú volt a pálya Pakson, ráadásul a meccs napján is hullott az égi áldás, így több alkalommal is megtréfálta a játékosokat a gyepszőnyeg. Emiatt nem volt sok helyzet az első játékrészben, az első komolyabb lövésre is 20 percet kellett várni, ekkor Heffler küldött kapura egy szabadrúgást, a labda pedig épphogy elkerülte a felső lécet.

A 40. percben Szabó János fejjel veszélyeztetett, jól is célzott, de a kapufánál álló szombathelyi védő menteni tudott, így 0-0-val ért véget az első felvonás. A térfélcsere után a játék színvonala nagyon visszaesett, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben.

A hajrára azonban felpörögtek a csapatok, a 73. percben a hazaiak könnyen gólt is szerezhettek volna ,de Rózsa remekül védte Bartha távoli löketét, míg a vendégeknél Halmosi és Radó okozott kellemetlen pillanatokat a paksi közönségnek. Gól azonban nem született – sárga lap viszont 11 -, így megosztoztak a pontokon a felek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló
MVM Paks – Szombathelyi Haladás 0-0

Paks: Csernyánszki – Heffler T. (Kovács G., 83.), Fiola, Éger, Szabó J. – Bartha, Báló (Vayer, 71.), Eppel (Sifter, 41.), Heffler N. – Könyves, Tököli. Vezetőedző: Tomislav Sivic.

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Tóth P. – Kalász (Gyurján, 46.), Simon (Németh, 75.), Iszlai, Halmosi – Nagy I G., Radó. Vezetőedző: Artner Tamás.

Sárga lap: Fiola (4.), Szabó J. (54.), Heffler (56.), Bartha (60.), Báló (66.), Éger (83.) illetve Radó (5.), Tóth P. (49.), Iszlai (67.), Schimmer (89.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik