Belföld

Prémium telek piac

Eladó telkek Buda utolsó beépítetlen területén.

Újbuda nyugati területének legnagyobb zöldövezeti ingatlanfejlesztése indult meg a XI. kerületi Madárhegyen.

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata és a Futureal Ingatlanfejlesztő Kft. együttműködése révén a XI. kerületi Madárhegyen fekvő közel 10 ha-os terület hamarosan beépülhet.
A 25 éve fejlesztésre váró, parlagon fekvő területen hamarosan elindulnak a közművesítési munkálatok és megkezdődik az összközműves építési telkek értékesítése. A területen limitált számú családi ház vagy legfeljebb 4 lakásos társasház építésére alkalmas építési telek vár még gazdára.


Prémium telek piac 1

A Madárhegy és a Hosszúrét találkozásánál fekvő terület a budai hegyvidék egyik utolsó beépítetlen gyöngyszeme. A körültekintő városfejlesztési munkának köszönhetően, 2006-ban lehetőség nyílik a teljes terület infrastruktúrájának egyidejű kialakítására, a kor követelményeinek és a hely presztízsének megfelelő minőségben. Ennek tükrében a terület kertes-családiházas jellege megmarad, az új utcaképet pedig újonnan kialakuló, egységes arculatú, igényes kialakítású közterületek fogják meghatározni.

A fejlesztés olyan egyedi PPP konstrukcióban valósul meg, mely innovatív együttműködési formája a közszféra és a magánszféra kooperációjának. A Futureal 2 Madárhegy Ingatlanbefektetési Alapot Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata és a Futureal Ingatlanfejlesztő Kft. alapította meg a terület közművesítése és a közművesített építési telkek értékesítése céljából. Az Ingatlanalap konstrukciónak köszönhetően a társaság működése a legszigorúbb tőkepiaci és szakmai felügyelet mellett maximális átláthatósággal zajlik.

Az Alap célja a közel 10 ha terület fejlesztése, melynek eredménye egy magas minőségi életkörnyezet megjelenésében fog tükröződni. A terület közművesítése révén nem csak az ott élőknek, de a környező területek lakóinak is lehetőségük nyílik, hogy a későbbiekben csatlakozzanak a közmű hálózatokhoz. E lehetőség megteremti az alapját a környék továbbfejlődésének, valamint lehetővé teszi a területek értéknövekedését is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik