Élet-Stílus

Alig várta, hogy megszabaduljon 12 kilós melleitől

A 40 éves nő az operáció mellett döntött, mert úgy érezte, hatalmas mellei megölik őt.

Miközben a nők egy jelentős része mindent elkövet azért, hogy kebleik nagyobbak és formásabbak legyenek, Kerisha Mark az elmúlt néhány évben épp az ellenkezőjéért küzdött. Mindenáron meg akart szabadulni hatalmasra nőtt melleitől, melyek egyenként több mint hat kilót nyomtak.


Alig várta, hogy megszabadítsák óriási melleitől – Képek forrása: KTRK 

A 40 éves texasi nő végül év elején szánta rá magát a műtétre, miután megunta, hogy állandó hát, mellkas- és nyakfájdalmak gyötrik. „Egész életemben nagy mellű lány voltam, de azt, ami a harmincas éveim alatt történt velem, senkinek sem kívánom” – magyarázta a Washington Post című lapnak. Kerisha hozzátette, az elmúlt tíz évben mellei legalább a duplájára nőttek a gigantomasztia nevű ritka betegség miatt.

„Senki sem tudja, mitől alakulhat ki, az orvosaim is csak gyanítják, hogy a hormonok állhatnak a hátterében” – magyarázza az asszony, aki a 40. születésnapja után szánta rá a műtétre. Októberben, a houstoni plasztikai sebész, dr. Franklin Rose elvégezte az operációt, ami Kerisha elmondása szerint négy óráig tartott.


A műtét után első dolga az volt, hogy vegyen egy kényelmes melltartót 

„A beavatkozásra nem csak esztétikai okokból volt szükség, hanem az egészségem miatt is. Az orvosom azt mondta, ha minden így marad, eldeformálódhatott volna a gerincem” – idézte a nőt a Washington Post.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik