Élet-Stílus

Halott barátjától szül gyermeket a fiatal nő

A 22 éves amerikai nő 9000 ezer dollárt fizetett azért, hogy teherbe eshessen balesetben elhunyt szerelmétől.

Az arizonai Stephanie Lucas hónapok óta élete legboldogabb időszakára készült: barátja, a 25 éves Cameron Robinett nem sokkal korábban kérte meg a kezét, a 22 éves lány pedig már nagyban az esküvőre készült. Csakhogy álmai, és vágyai múlt pénteken egyetlen pillanat omlottak össze, miután megtudta, vőlegényét súlyos motorbaleset élte.

A fiatal nő elárulta, legbelül tudta, hogy nagy a baj, de képtelen volt ezt elfogadni. Miután Stephanie beért a kórházba, Cameron szülei közölték vele, hogy az orvosok már nem tudtak segíteni fiuk életén. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy szinte azonnal beállt nála az agyhalál, szülei pedig arra készültek, hogy lekapcsolják az őt életben tartó gépekről.


Kép forrása: Elite Daily 

Csakhogy a 22 éves lány nem engedte. Könyörgött Cameron szüleinek, hogy várjanak még, spermát szeretett volna ugyanis Camerontól. „A legnagyobb vágya az volt, hogy apa lehessen. Nem engedhettem úgy útjára, hogy meg se próbáltam teljesíteni az utolsó kívánságát” – magyarázta a lány, aki a GoFundMe oldalnak és jószívű idegeneknek köszönhetően gyűjtötte össze azt a 9000 dollárt, amire az eljáráshoz szükség volt.

„Nem tudok elég hálás lenni azoknak, akik segítettek nekünk, hogy valóra váljon az álmunk” – írta a gyűjtés lezárásakor Stephanie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik