Élet-Stílus

Harry Styles feminin ruhákba bújva lett férfi és hagyta hátra a tinifiú imidzsét

Harry Styles feminin ruhákba bújva lett férfi és hagyta hátra a tinifiú imidzsét

Ki gondolta, hogy valakiből akkor lesz igazán férfi, ha csipkés és csillogó ruhákba bújik? Harry Styles megtette, és élete egyik legjobb döntése volt ez a stílusváltás, mert ezzel szépen levetkőzte a boybandes tinédzserfiúságát.

Harry Styles nevét irdatlanul sokan ismerik, leginkább azért, mert sok évet töltött el egy nagyon népszerű boyband tagjaként. A One Directiont a 2010-es brit X Factorban rakták össze öt olyan versenyzőből, akiket önmagukban nem láttak olyan sikeresnek a mentorok. Simon Cowell aztán sikeresen felfuttatta a bandát, Styles azonban 2016-ban úgy döntött, elég volt, és inkább a szólókarriert választotta. Bár azonnal változtatott a stílusán, és a debütáló albuma is sikeres volt, akkorát azért nem robbantott, hogy hirtelen mindenki csak vele akarjon foglalkozni. 2019-ben azonban Harry Styles rájött, hogy ha azt akarja, hogy végre komolyan vegyék és rendesen elismerjék, valami nagyon különlegeset kell csinálnia. Például el kell kezdenie nagyon feminin ruhákba bújni.

A 2019-es Met-gálán még azt hihettük, a fekete, áttetsző, bimbót megvillantó ruhája csak annak köszönhető, hogy ezen az estén amúgyis mindenki nagyon extrém módon öltözik fel.
Aztán kiderült, hogy ez a szettje még egy egészen visszafogott darab volt.

Végre egy gála, ahol a férfiak izgalmasabb ruhákat viseltek, mint a nők
Ki érdekel a melltartós Lady Gaga, ha Billy Porter arany főnixnek öltözik?

Harry Styles komoly stílusváltáson ment keresztül, ami elképesztően jól áll neki. Hogy ezt ő maga találta ki, vagy a nagyon jó szemű stylistja, azt nem tudni, de valójában mindegy is, mert a lényeg, hogy Stylesnak bejött a dolog. Bár új albuma csak december 13-án jelent meg, az arról bemutatott Lights Up című dalt a YouTube-on már több mint 32 milliószor játszották le, sőt az énekes már egy amerikai és egy európai turnét is bejelentett – budapesti állomással –, ezekre pedig nagy valószínűséggel ha nem is másodpercek alatt, de nagyon hamar el fognak fogyni a jegyek.

Styles egy ideje már készült erre a stílusváltásra, de hogy miként alakult át, azt most pár képen keresztül meg is mutatjuk.

 

Rendes fiúbandaként a One Direction tagjait mindig szépen összeöltöztették, hogy meglegyen a harmónia, de már évekkel ezelőtt is lehetett látni, hogy Styles valami másra vágyik.

A One Direction 2012-ben, középen Harry Styles- Fotó: Dave Hogan/Getty Images

 

A 2013-as Teen Choice Awardson már a dekoltázs is befigyelt.

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

 

2015-ben pedig ott volt ez az enyhén áttetsző, leopárd mintás ing, amit egyébként egy Rolling Stones-koncertre vett fel.

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for TDF Productions

 

Aztán rákapott a Guccira, ami híresen feminin ruhákat tervez a férfiaknak is. Már ha femininnek kell címkézni a virágos ruhákat.

Fotó: Kevin Mazur/AMA2015/WireImage

 

Egyre több lett a Gucci és a virág.

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Sony Music

 

És ezután jött a 2019-es Mat gála a csipkével és a gyöngyös fülbevalóval.

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

 

Styles a kalapot színes körmökre és gyűrűkre cserélte, és arra is rájött, hogy a magas derekú nadrág nem csak a nőknek áll jól. Sőt, simán hordhatja azt magassarkúvel és rózsaszín inggel is, mert ezerszer férfiasabb lesz benne, mint eddig bármikor.

Fotó: Instagram/Harry Styles

 

És férfias lesz egy nadrágtartóval kombinált csillogó, köldökig kigombolt ingben is.

Fotó: Instagram/Harry Styles

 

Akkor is, amikor félmeztelenül táncol a tömegben.

 

És férfias, sőt elképesztően menő lesz akkor is, ha a Saturday Night Live színpadán egy puffos vállú, flitteres, dekoltált zakóban és hozzáillő trapéznadrágban, illetve magassarkúban adja elő Lights Up című számát.

 

Vagy ha rózsaszín tütüben ugrál cigivel a szájában.

Fotó: Instagram/Harry Styles

 

Harry Styles az élő példa arra, hogy egy férfi nem attól lesz férfi, hogy milyen ruhát visel. Pontosabban de, mert a társadalmi normák szerinti férfiasabb ruhákban sokkal kevésbé tűnt fel, hogy mekkora férfi.

 

Kiemelt kép: Instagram/NBC SNL

Olvasói sztorik