Foci

Még mindig nyeretlen a Zete

A Zalaegerszeg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőrrel az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A meccs elején a hazai pályán játszó Zalaegerszeg volt a kezdeményezőbb, majd az első félidő második felében egy hazai fotós volt a főszereplő, aki összeszólalkozott a diósgyőri táborral, a rohamrendőröknek kellett rendet tenniük.

Pár perc pauza után folytatódott a játék, majd a felvonás hajrájában megszerezte a vezetést a DVTK, Kocsárdi szabálytalankodott a saját tizenhatosán belül, Luque pedig magabiztosan értékesítette a tizenegyest.

Fordulás után nem sokkal a ZTE is büntetőhöz juott, Vadász kezezett, Kocsárdi a bal felsőbe lőtte a labdát. A folytatásban mind a két fél a győztes gólért hajtott, ám igazán nagy helyzetet egyik fél sem tudott kidolgozni. Az utolsó percek szép csendben lepörögtek, maradt az 1-1.

A sereghajtó Zalaegerszeg így tovább vár első bajnoki győzelmére, a Diósgyőr pedig lecsúszott a dobogóról, mivel a Videoton 7-0-ra kiütötte a Siófokot és beelőzte a miskolci gárdát.

Eredmény – OTP Bank Liga, 16. forduló
Zalaegerszeg, 3276 néző, Vezette: Takács
ZTE: Jahic – Kocsárdi, Bogunovic, Bulatovic, Hidvégi (Bujor 83.) – Szakály (Balázs 62.), Szalai, Máté, Kamber – Meyé, Tököli Vezetőedző: Prukner László
Diósgyőr: Farkas B. – Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér – Abdouraman, Takács P., Arze, Carreno (Seydi 50.) – Tisza (Bogáti 87.), Luque Vezetőedző: Benczés Miklós
Gólszerzők: Kocsárdi (51., 11-esből), illetve Luque (43., 11-esből)
Sárga lap: Kocsárdi (43.), Máté (57.), Meyé (62.), illetve Abdouraman (39.), Takács P. (45.), Vadász (52.), Budovinszky (59.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik