Élet-Stílus

Bódi Sylvi annyi random dolgot mondott el egyetlen posztban, hogy kapkodjuk a fejünket

Biztos ilyen hatással van rá, ha kiszabadul a turistaosztályról.

A modell tegnap még arról posztolt, hogy kivételesen business classon repülhet világ körüli szörftúrájára, ez a lehetőség pedig úgy tűnik, annyira kizökkentette, hogy ma egy halom összefüggéstelennek tűnő információt osztott meg magáról.

Például azt, hogy sokkal jobban szereti a könyveket a filmeknél, ezért van, hogy egy évig nem is megy moziba. A repülőn azonban mégis megnézett egy filmet és nagyon tetszett neki, mert szereti a balettet.

Nem vagyok egy nagy mozizós típus. Bármennyire is hihetetlenül hangzik simán telik el úgy év, hogy mozi környékén sem járok. Otthon nem nézek sem TV-t, sem filmeket. Én olvasós típus vagyok. Erre az útra is 8 könyvet hoztam magammal

– írta közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki azon is elgondolkodott, hogy milyen jó, hogy mostanában már bárki bárhová elutazhat.

Nem is tudjuk, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy csak úgy kedvünkre utazgathatunk a világba… Oda megyünk ahova akarunk és akkor amikor szeretnénk. Nekünk ez teljesen természetes. Ám nem volt ez mindig így…! Szüleink tudnának erről mesélni…

Aztán a repülőn felszolgált ételeket elemezte ki:

Én a repülős kajával óvatos vagyok. Sokszor inkább hozok magammal saját magam által készített verziót, az a biztos. Kenyeret alapból nem fogyasztok, s bár mindig elém rakják, szinte sosem eszem meg. Kimondottan édesszájú sem vagyok, de most megengedtem magamnak, hogy ezt a kis mangós desszertet elfogyasszam. Évente párszor ennyi belefér. Természetesen megszortam a tetejét szépen aszkorbin savval, ahogy kell, ezzel a finomított cukor részét a dolognak semlegesítettem is. Így biztosan nem fog ez a cukor zsír formájában raktározódni a testemben.

Végezetül kiderült, hogy hálás, amiért beavatást kapott a molekuláris táplálkozásba, és azt is megtudtuk, hogy a hosszú utakon mindig visel kompressziós harisnyát.

Kiemelt kép: YouTube/Sylvi’s World

Ajánlott videó

Olvasói sztorik