Szórakozás

A világ legrosszabb Tinder-meccse? Fenyegetés, zaklatás, 9 ezer dühös üzenet: ez a doktornő mérlege

A dolgok addig fajultak, hogy a nőnek bíróság előtt kell felelnie a tetteiért – írja a News.com.au nevű ausztrál hírportál.

Az Ausztráliában radiológusként dolgozó, 40 éves Denise Jane Lee ügyét 5 napon keresztül tárgyalták egy sydney-i bíróságon. Mint kiderült, több ügyben is nyomoznak utána, az esetek mindegyikében a doktornő a gyanúsított. Az ellene felhozott vádpontok közül négyet hajlandó volt elismerni, így többek közt azt is, hogy rendszeresen zaklatta azt a férfit, akit a Tinderen ismert meg, akivel aztán rövid viszonyba keveredtek. A vádiratból kiderült, hogy a nő hozzávetőlegesen 9 ezer üzenetet küldött a férfinak és a férfi családtagjainak. Emellett rendszeresen fenyegette és zaklatta őket.

A nő ellen még 2017 februárjában emeltek vádat, az ügy azóta húzódott.

Az áldozat Matthew Holberton, akinek éveken keresztül el kellett viselnie, hogy a nő folyamatosan keresi őket, fenyegetőzék, megpróbálja őket megfélemlíteni. Holberton új barátnőjét is megtalálta Lee, akit azután szintén rendszeresen fenyegetett. A bíróság szerint a zaklató megszállott lett és rengeteg időt töltött azzal, hogy egy pillanatnyi nyugtot sem hagyjon az áldozatoknak. Holberton és Lee egyébként összesen négy alkalommal vacsorázott együtt, kétszer pedig lefeküdtek egymással. A doktornő ügyvédje megpróbálta azzal rövidre zárni az ügyet, hogy az ügyfele mentálisan sérült, de a bírő elutasította az erre vonatkozó keresetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik