Foci

A CSZKA Moszkva edzője a Videotont dicsérte

Paulo Sousát meglepte a Videoton vitézkedése a Real Madrid BL-ellenfelével, a moszkvai tréner, Leonyid Szluckij szerint nem érdemelt vereséget a Vidi.

A CSZKA-Moszkva ellen 1-0-ra elveszített edzőmeccs után Paulo Sousa, a magyar bajnok vezetőedzője elismerte, hogy játékosai kellemes meglepetésben részesítették.

“A mérkőzés előtt azt vártam a csapattól, hogy fegyelmezetten védekezzen. Ez volt az elsőszámú elvárás. Aztán, miután elkezdődött a meccs, valami teljesen mást láttam, mint amire számítottam. Agilisak voltunk, és már rögtön a találkozó elején több nagy gólhelyzetünk is volt” – értékelt a vidi.hu-nak Sousa, aki hozzátette, hogy a mérkőzés nagy részében a Videoton irányította a játékot.

Ez pedig egy Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős csapat ellen óriási teljesítmény a portugál szakember szerint.

“Az oroszok gólja után egyenlíteni is tudtunk, de sajnos a partjelző lest intett. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok, és azt gondolom, hogy a vereségnél mindenképpen jobb eredményt érdemeltünk volna” – fejezte be értékelését Sousa.


A moszkvai tréner, Leonyid Szluckij is elismerően biggyesztett

Leonyid Szluckij sem fukarkodott a Vidi-dicsérettel: “Ez volt az idei második felkészülési mérkőzésünk. Az első 20 percben még fölényben voltunk, a folytatásban viszont fölénk kerkedett a Videoton, és többször is csak kapusunk bravúrjainak köszönhetően nem kaptunk gólt. Őszintén mondom, nem udvariasságból, de a Videoton megérdemelt volna legalább egy döntetlent” – nyilatkozta a CSZKA Moszkva vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik