Foci

Supka: Nem tudom, mi történt a csapattal

A Pécsi MFC trénere értetlenül áll együttese gyenge teljesítménye előtt, míg Garami József elégedett volt az MTK-val.

Az MTK nem tudott nyerni Kaposváron, vagy ha a másik oldalról közelítjük meg a kérdést, a Rákóczi pontot mentett a kék-fehérek ellen.

A fővárosiak számára akkor lehet fájó az elvesztegetett kétpont, ha a Debrecen szombaton nem tud nyerni a Győr ellen, akkor ugyanis nőhetett volna a különbség a két együttes között.

“Nem volt több ebben a meccsben. Voltak szép támadásaink, de a végjátékot elrontottunk. A frissesség hiányzott a két csapatból. A döntetlent reálisnak érzem” – nyilatkozta Prukner László a sonline.hu-nak.

Kollégája, Garami József is szűkszavúan értékelte látottakat.

“Nem volt egy látványos mérkőzés, óriási küzdelem zajlott a pályán. Meg voltam elégedve csapatom teljesítményével.”

A játéknap másik mérkőzésén a Paks simán nyert az ötlet nélkül focizó Pécs ellen, így a zöld-fehérek megszilárdították helyüket a középmezőnyben, mivel már csak három pontra van tőlük az 5. Kaposvár.

A hazaiak mestere, Supka Attila nem is értette, miért nyújtott ilyen gyenge teljesítményt együttese.

“Érthetetlen volt számomra ez a mai mérkőzés, egész héten arról beszéltünk, hogy a Videoton elleni nívót kell fenntartani, ezért nem is nagyon változtattam a csapat összeállításán, egyet cseréltem, hogy a támadójátékunk még jobb legyen. Ez nem igazán jött vissza, és számomra érthetetlen, hogy egy kapott gól után ennyire szétessünk, az elmúlt időszakban a csapatnak volt tartása. Nem tudom, hogy mi történhetett a mai napon a csapattal” – mondta a mérkőzés után a tréner.

A győztes hadvezér, Tomislav Sivic a meccs hősét, Eppel Mártont dícsérte.

“Biztos, hogy más tavasz elé nézünk, mint amilyen az őszünk volt. Jól játszott a csapat, gratulálok a fiúknak, amit terveztünk, azt sikerült a pályán is megvalósítani. Eppel Márton frissítőleg hatott a csapatra, lendületet adott. Hozzá kell tennem, hogy hét játékos nélkül érkeztünk, de akik lehetőséget kaptak, bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani” – foglalta össze észrevételeit Sivic.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik