Élet-Stílus

Elsírta magát a halálra készülő rákos beteg, amikor a mentősök teljesítették az utolsó kívánságát

Hazafelé vitték a kórházból, amikor tettek egy kitérőt az ausztrál apuka kedvenc partjára, hogy még utoljára lássa a tengert.

Ők voltak a mi angyalaink azon a napon.

Így emlékezett az ausztrál Kylie Shaw arra két mentősre, akik egy évvel ezelőtt teljesítették rákban haldokló férje utolsó kívánságát, és kivitték őt kedvenc tengerpartjára, hogy még utoljára élvezhesse a napsütést és a friss tengeri szelet.

A mentősök hazafelé vitték a kórházból a 45 éves Chris Shawt, hogy otthon, szerettei körében halhasson meg, amikor megkérték őket, hogy tegyenek egy kitérőt a Perth közelében található Burns Beachre, ahol a házaspár és gyerekei sok időt töltöttek. Shaw húsz percen keresztül újra normálisnak érezhette magát a kedvenc tengerpartján – mondta el özvegye a helyi sajtónak.

As Chris Shaw was being driven home from the hospital to die, he had one final wish; to see his beloved Burns Beach. Paramedics granted it.

Közzétette: PerthNow – 2019. augusztus 31., szombat

A férfit 2017 nyarán diagnosztizálták a gyomorrák egy agresszív fajtájával. Eleinte úgy tűnt, hogy a kemoterápiás kezelés hatott, de 2018 júniusában kiderült, hogy a rák visszatért, és elterjedt a szervezetésben. Az orvosok közölték a családdal, hogy a férfinak már csak három napja van hátra, de végül 6 hétig élt még: négy hétig a kórházban, és két hétig otthon, mielőtt belehalt volna a betegségbe.

Özvegye most azon van, hogy férje kívánságát teljesítve felhívja a figyelmet a gyomorrák veszélyeire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik